iPad App previews

Skrevet den 19. feb, 2010 by in iPad

Vi er snart halvvejs igennem ventetiden på iPad, og selvom der har været stille fra Apple siden deres annoncering, og der er varslet hårde konsekvenser for brug på NDA’en på det nye SDK (Non Disclosure Agreement på Software udvikler værktøjet), så er der flere udviklere der allerede har kommet med udtalelser og udspil.

Jeg har forsøgt at samle et par screenshots og kommentarer og det ser rigtig spændende ud.

6a00e553ca70598834012877af8ad5970c-pi1Password

Password programmet over dem alle, 1password fra Agile Web Solutions har allerede på deres blog bekendtgjort at de ikke vil sætte sig tilfredse med at lade iPad brugerne nøjes med den lille x2 knap. Selvom de er godt tilfredse med deres iPhone program er iPad’en en helt anden sag og de er allerede i gang med mock-ups.

6a00e553ca705988340120a8acf007970b-pi1Password er et program der holder styr på dine adgangskoder, bankoplysninger, software licenser mm. og fungerer integreret med dine browsere. Mac og iPhone programmerne synkroniserer så man med et enkelt klik kan navigere til, og logge ind på passwordbeskyttede sider på nettet.

Der er stadig kun tale om mock-ups og de mener selv at dette kun er begyndelsen.

Som stor fan og daglig bruger af 1Password må jeg sige at det ser rigtig fedt ud. På iPhone og på min Mac bruger jeg nærmest 1Password som bogmærkesamling, da man både sikrer at det er den rigtige hjemmeside man går til, og samtidig bliver logget ind.

Omni Group

OmniGraffle-iPad-CanvasNogle af Mac verdnens største produktivitets programmer kommer fra The Omni Group. Allerede et par døgn efter afsløringen af iPad stod firmaet frem og fortalte at de havde lavet om på deres planer for det næste halve års tid. Anerkendelsen af iPad som en gamechanger havde fået dem til med det samme at kaste sig over porteringen af deres fem største programmer til iPad udgaver.

Omnifocus, der er et GTD (Getting things done) program til opgavestyring, findes allerede til iPhone udover Mac udgaven. De to synkroniserer perfekt over nettet og er et af mine daglige uundværlige værktøjer. OmniGraffle og Omni Outliner er hendholdvis et diagram kontstruktion og et outliner program, og Omni Plan er et projectstyrings program. Det har udover deres tidlige screenshots lave en Flickr serie over konstruktionen af en mock-up iPad

Panelfly

En comic book reader der pt. desværre kun findes i den Amerikanske App store, ligesom vi i starten nok også må forvente at iBooks bliver begrænset til. Men alligevel er det værd at kigge på deres skærmbilleder der viser at iPad’en bliver en alvorlig player på det digitale magasin marked. En ting er at tekst står godt, men helsider i klare farver vil klæde enhver tegneserie. Alternativet iVerse har også allerede annonceret iPad planer.

bookmarks

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us

Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.