iPad i Danmark nu! Hvordan gør man og hvad er der af problemer?

Skrevet den 14. apr, 2010 by in iPad

Jeg er så småt begyndt at få mails omkring emnet og da jeg selv har erhvervet mig en iPad fra USA som flere andre über-geeks herinde, tænkte jeg at det var en go ide at samle al info et sted så potentielle køber kan finde info.

1. Køb af iPad

Man kan kun købe iPad i Applestore hvis man har en Amerikansk adresse. Den kan betales med US creditkort eller Mastercard (så vidt jeg har kunnet finde ud af )

 • eBay – vrimler allerede med iPads. Tricket er at finde en pålidelig sælger da eBay er notorisk for at være fuld af snyd. eBay selv har dog hævet grænsen for hvor meget de kompenserer for svindel, så der er ikke så risikabelt som det var før i tiden. Til gengæld er eBay nok den dyreste løsning da der ofte er lagt en heftig “provision” oven i indkøbsprisen.
 • Ven eller familie i USA – har du bekendte, eller tættere, kan du måske lokke dem til at købe iPad’en og sende den til dig. Læs mere om forsendelse senere i artiklen.
 • Shopping tjeneste – Der findes en række tjenester der har C/O adresser i USA man kan sende til. De videresender så varen til dig og du betaler for varen, forsendelse, told og lidt fortjeneste til dem selvfølgelig.
  ShopUSA
  Borderlinx
  Bongo
  MyUS
  logo_slogan

2. Forsendelse

ups-logoHvis du bruge eBay eller en Shopping tjeneste har de som regel en forsendelses metode de plejer at bruge. Får du venner eller familie til at sende skal du overveje om du vil gå efter pris eller hastighed. USPS (United States Postal Service ) der er USA’s postdanmark, koster omkring $50 for International Express leveringen der hedder 3-5 dage. Men det skal også faktoreres lidt ekstra ind så med toldbrev og posthus åbningstider bliver det hurtigt til 8-10 dage.

Alternativt kan du betale ca. det dobbelte og bruge UPS, DHL eller FedX. De er dyrere, men går hurtigere og leverer selv til din dør. Hvis ikke du er hjemme kan du ringe til en dansk afdeling og aftale ny tid eller afhentning.

Customs3. Told

Hvis du sender via almindelig post ryger pakken igennem den danske told. Her er det vigtig at have kvitteringen liggende i pakken, så der er en pris at fortolde på.

På posthuset bliver du så faktureret det ekstra. Husk at iPads koster deres $499 (og derefter) plus sales tax der typisk ligger mellem 9-10%

4. iPad’en herhjemme

 • Strøm? Du kan sagtens bruge den inkluderede 10W strømforsyning. Du skal bare have en adapter til de danske stik, men hvis du har en bærbar Mac i forvejen kender du dem og har måske allerede en. Ellers kan de købes for 99,-
  iPad kan kun oplade via USB hvis der er nok strøm. Mange PC’er kan enten ikke oplade via USB eller kun når iPad’en er på Standby (skærmen er slukket)
 • App Store - Den Danske App store virker ikke på iPad. Enten skal du logge på iPad’en via en US iTunes konto, eller også skal du hente programmer ned på din maskine og synkronisere dem over til iPad’en. Det kan dog betale sig at lave en US konto da du på den måde også kan leje/købe film og der er Apps som iBooks, Keynote og Pages der kun findes i den Amerikanske App store.
 • Keyboard og sprog - Der er ikke nogen Dansk menu i iPad endnu, og keyboardet er som iPhone 2.0 eller ældre. Dvs. at man skal holde o og a nede for at skrive æ,ø og å. Begge disse forventes dog at komme i en fremtidig update.

5. Ekstra

Der er programmer som ABC og Netflix og måske engang Hulu der kræver en amerikansk IP adresse. Det kan man få via en VPN tjeneste som Hidemynet. Det er en gråzone lovgivningsmæssigt, så jeg vil ikke rode my ud i alt for meget forklaring, men det kan altså lade sig gøre.

Hvis der er andre spørgsmål så skriv endelig i kommentarerne. Min iPad er endelig kommet og jeg skriver lidt om den en af de nærmeste dage. Artiklen her er skrevet på mine egne erfaringer i forbindelse med iPad køb og en blogpost af Jacob Bøtter

Del artiklen:
 • email
 • Twitter
 • Facebook
 • Digg
 • LinkedIn
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us

Tags: , , ,

77 Comments

Jake60

14. apr, 2010

Kan jeg bare uden videre oprette en Amerikansk itunes konto?

Er der ikke noget med at det kræver et gift card for at købe på den amerikanske itunes store hvis man er dansker?

Havde egentligt tænkt mig at købe en i Tyskland i slutningen af april med nu er den internationale lancering jo udskudt til slutningen af maj. Ved ikke om jeg tør at købe en på ebay. Der er også mange i DK nu men jeg nægter at give 5000Kr+ for én. Så hellere vente…

Jakob

Mini

15. apr, 2010

Super god artikel Ulrik!
@Jake60 Det kræver en lille smule at oprette en US iTunes Account. Som du siger så kræver det et iTunes Gift Card (Eller et amerikansk kreditkort) at betale fra kontoen (hvor et gift card nok vil være det nemmeste/billigste). Jeg købte selv mit gift card på http://www.hurtigegavekort.dk, fik det 5 min. efter betaling! Men der er også mange andre steder hvor de sælges.

eterra

15. apr, 2010

Fed artikkel, det må jeg sige! den her hjemmeside er nok den bedste i DK med IPhone og nu også Ipad (-:forresten Ulrik vidste ikke du havde i Ipad!

Hecro

15. apr, 2010

Hvordan slipper man udenom tolden? Virker det stadig hvis man får pakken sendt som en gave?

Ulrik Hansen (admin)

15. apr, 2010

@Jake og @mini
Laver en hel artikel om iTunes.
Man kan faktisk lave en uden betalingskort. Man skifter til US itunes og klikker på at købe fx iBooks (eller et andet gratis program)
Så bliver man bedt om at oprette en konto og undervejs kan man fravælge betalingskort lissom hvis man gør det med gavekort
@Hecro jeg vil jo ikke opfordre i artiklen til at prøve at slippe uden om told (det er jo ulovligt :-)
Jeg har hørt at de efterhånden bliver sure over den med “gave”. Regn med at det kun er få der slipper igennem uden told.
@eterra. Fik den først tirsdag morgen :-)

Luxemborg

15. apr, 2010

Ulrik Hansen

Jeg skriver sammen med en rigtig flink fyr jeg kender i USA (har tidligere købet en iPhone af ham) der vil ta´ en iPad 64Gb Wi-Fi med hjem til mig…
Hans pris er:
3845,- + moms
323,- moms
1000,- til ham
——————
5200,- ialt

Skal jeg slå til

Luxemborg

15. apr, 2010

Undskyld kr.5.168……..men kursen flyder jo også en smule

Ulrik Hansen (admin)

15. apr, 2010

Altså min har kostet mig 6300 med told og alt og lidt dyr kurs så det er ret ok.

Luxemborg

15. apr, 2010

Tak Ulrik

Så vil jeg slå til…….sender en Mail til ham med det samme.

Luxemborg

15. apr, 2010

Ulrik Hansen

Nu siger han så at han ikke kommer hjem til Danmark foreløbig og havde tænk sig at sende den til mig som gave….går det godt….ender jeg ikke med at blive krævet for både told og moms?

lund

15. apr, 2010

Hej Ulrik
Det er lykkedes for mig at betale med mit Visakort og US Apple Store Gift card. Jeg skulle desværre en del igennem før det lykkedes. Mit første visakort blev afvist og mens jeg købte gavekort via Ebay gik mit andet visakort igennem. Så stod jeg med 600$ gavekort som kun kunne bruges i US. Ærgelig ærgelig, så måtte jeg bestille en til ;-)

Jake60

15. apr, 2010

@Ulrik Hansen

Jeg prøvede lige det du nævnte med at oprette en US konto og så fravælge betalingskort.

Men hvad skriver jeg så i adressefelterne? Vel ikke min danske adresse?

Kan jeg bare skrive en fiktiv adresse?

Jeg ved du nævner at du vil lave en guide og den glæder jeg mig til.

Hvis det ikke er vildt besværligt at benytte de fleste funktioner på en ipad i DK skal jeg have bestilt en ASAP.

Jakob

Mini

15. apr, 2010

@Jake60 Du kan principielt bare skrive en fiktiv adresse. Men for en sikkerhedsskyld kan du jo bruge en gyldig adresse so, f.eks. et hotel :)

Ulrik Hansen (admin)

15. apr, 2010

@jacob
Det er som jeg skriver ikke besværligt. Du behøver ikke engang den amerikanske konto til iTunes. Jeg køber så meget som muligt i den danske.
//Ulrik

Ulrik Hansen (admin)

15. apr, 2010

@Luxenborg. Har hørt at det er begyndt at slå ned på det der med gaver. Det er jo smugling i princippet.
Så du skal regne med told og det er 1200,- agtigt på 64GB

Dennis M

16. apr, 2010

Er der nogen der har erfaringer med at bruge fx ShopUSA? Ingen problemer eller lignende? Jeg er sgu nødt til at skaffe mig en iPad 16GB WiFi ASAP (ja, jeg kan godt nøjes med den mindste/billigste model ;-) ), og overvejer virkelig at prøve det der ShopUSA, så ville da være fint hvis andre har erfaringer med dem?

keol

16. apr, 2010

@Dennis M:
Jeg prøvede via shopusa at bestille en i mandags, og den er lige blevet annuleret:
(Og jeg har ikke købt igennem shopusa før, og bestilte altså kun en)

Thank you for your recent Apple order.

To ensure that all customers are given equal opportunity to acquire this
product we have limited the amount available per customer. Therefore,
this order has been cancelled.

If you have questions, you may reach us at 1-800-676-2775 between
8:00 a.m. and 8:00 p.m. PT Monday through Friday, 6:00 a.m. and
4:00 p.m. Saturday and Sunday.

We apologize for any inconvenience caused.

Sincerely,
Apple Online Store Customer Support

keol

16. apr, 2010

…. jeg har så taget “chancen” og bestilt en på ebay.
Jeg har handlet der før, og er faktisk ikke skeptisk. Man skal bare vælge en “top seller” med mange possitive respons.

Har bla købt 2 iPhones på ebay, uden probs.

Moose

16. apr, 2010

@ keol
Hvordan betalte du?
Med dansk kreditkort hvor du har fået den unikke ShopUSA adresse knyttet som din sekundære faktureringsadresse?

keol

16. apr, 2010

@ Moose
Hos shopusa? Der betalte jeg med VISA kort. Men de trækker først pengene, når varen bliver sendt, og da de så har annuleret den – ja, så har de ikke trukket noget.

Drumnast

16. apr, 2010

@Keol: Gik der godt nok 5 dage før den blev annuleret… Det var da skide ærgeligt! Jeg har også lige forsøgt mig! Fik du en ordre-bekræftelse først eller? Nåede du at registrere dit køb hos ShopUSA, hvis ja var det så nemt nok at annulere igen? Undskyld alle de mange spørgsmål!

keol

16. apr, 2010

@ Drumnast:
Må erkende at jeg ikke lige kan huske om der gik 5 dage…
Men ja, fik først en ordrebekrætigelse, og dagen efter en annulering :(

Drumnast

16. apr, 2010

@Keol:
Hvordan gjorde du så med ShopUSA. Havde du registreret dit køb eller?

greensworld

16. apr, 2010

Er der nogen der kender og har bestilt på denne side her?
http://www.apple-ipads.dk
Ser jo næsten FOR GODT ud til at være sandt…

Spitfire

16. apr, 2010

@ greensworld

Det er godt nok det dårligste forsøg på at narre folk…. HOLD JER VÆK FRA DEN FUSENTASTER!!

blot mine 50-øre…

keol

16. apr, 2010

@ Drumnast:
Nej, havde ikke registreret mit køb. Ville vente til apple havde “shipped items” Ellers er man jo fanget

ps

17. apr, 2010

Du skriver at man kun kan bruge US app store.
- Vil det sige at man ikke kan overføre de apps man har købt til iphone i dk app store?
- Kan man på samme Mac købe fra både dk og us app store og synkronisere køb til både iPhone og iPad?
- Vil køb fra us store ikke være ugyldige når man logger ind på dk store med sit dk apple id?

Stuntman mike

17. apr, 2010

PS: jeg har tre US kontoer fordi jeg deler mine med et par stykker, og man kan sagtens have flere kontoer på samme computer, der bare en del skiften mellem kontoer når apps skal opdateres, man kan godt både have US og DK apps på sin iphone. Nej US køb bliver ikke ugyldige da man jo har godkendt sin computer til kontoen.

Hurtigt trick til us konto:
Gå ind i us konto, buy free app, ufyld information med falsk adr. ( alle mine tre kontoer er med apples adr. i cupertino)
under betaling vælg none. Så skal du bare finde en top seller på ebay og så du kørende.

Luxemborg

17. apr, 2010

Skal man gøre sig nogen forhåbninger om at arbejde i Microsoft Office med en iPad (kender intet til mac)

ps

17. apr, 2010

Stuntman: Hvilken mail adresse opgiver du? Skal det være en com kan det godt være en dk?

Stuntman mike

17. apr, 2010

Jeg har bare lavet nye gmail kontoer til de forskellige, men tror det er underordnet.

ps

17. apr, 2010

Luxemborg: Der er ikke office til iPad men du kan åbne og gemme i office format med iWorks programmerne til iPad.

Stuntman mike

17. apr, 2010

det skal dog være en der ikke er registeret i forvejen hos dem jo så du kan ikke bruge den du bruger til din dk konto

ps

17. apr, 2010

Vil gerne kunne køre ABC der kræver us ip adresse og kan se af indledningen at man kan gøre det med hidemynet.
Men hvordan gør man det på iPad så ABC appen kobler op med en us ip?

ps

17. apr, 2010

…fra blog linket i toppen af siden:
If you want to use Netflix or ABC Player on your iPad you’ll need to tinker even more. They both check on IP to see if you’re outside US, so you need to make them think that you are actually inside US. To do this you need a fast VPN (since you’re looking at streaming video, heavy data traffic) and I chose HideMyNet to get started, it’s rather cheap (5 USD) and neither Netflix nor ABC have blocked it yet. To set up the VPN, chose Settings -> General -> Network -> VPN on your iPad and input the settings listed at your provider. Usually the provider will give you an iPhone guide, and it’s almost exactly the same, or at least HideMyNet had an iPhone guide.

Nogen der har andre måder?

dugfrisk

17. apr, 2010

Hey… Hvor er det billigste sted at finde iTunes Gift Cards. Har søgt på eBay, men synes ikke priserne er særlig attraktive…

martymcfly

17. apr, 2010

Jeg har oprettet en konto hos hidemynet… men jeg har fået denne besked da jeg skrev til dem, at min ABC app stadig ikke virker, nogen som har haft lignende oplevelse?

The iPad has some functionality built into it that will allow downloaded apps to detect if a user is on a vpn or not. Another user experienced the same problem for the ‘MLB’ app. However the web browser and other functions still work over the vpn.

Regards,
Tom Sensel
Sense-It.us

SplatMan_DK

17. apr, 2010

>Mine erfaringer med kærestend nye iPad, som jeg pushede hende i føsdas’gao igår (købt på eBay UK som jeg ikke er det fjerneste bange for).

1.)Super lækker gadget, nem at betjene, og i udgangspunktet gennemført i næsten (!) alle detaljer. Aktivering og ibrugtagning tog under 5 minutter.

2.) Supertrælst at man skal oprette en separat iTunes konto for at kunne købe software til den (sådan gør du: Log ud af din iTunes på din computer, gå til App store, “køb” en GRATIS app, og vælg derfra at oprette en ny konto – herefter får du muligheden for ikke at tilknytte kreditkort til den nye konto – husk lovlig US adresse, find f.eks. et Hotel eller lign).

3.) Det er en 16 GB model, og det er KLART for lidt! Tingesten er totalt lækker til f.eks. billeder, og der har vi allerede de første 24,5 GB … ups! Trist at skulle sortere i sine medier for at få plads – den næste bliver en 64 GB! Og det dummeste er, at problemet faktisk kun skyldes at iPad ikke kan bruge netværks-forbindelser ordenligt. Vi har en Windows Home Server med over en TB plads, så hvorfor kan man ikke bare browse sine billeder og musik over netværket (som man kan på andre UMPC’er og PS3)?

4.) Der er for mange apps der endnu ikke er “iPad venlige” og stadig kører i iPhone opløsning. De kan blæses op til fuld skærm – javel – men det bliver de altså heftigt pixelerede af. Store firmaer som Facebook er bl.a. bag om dansen.

5.) Irriterende at mangle danske specialtegn på tastaturet. Det reducerer væsentligt dens værdi indtil den frigives i DK og dermed får lokalindstillinger der matcher os.

6.) Batterilevetiden holder hvad den lover, så længe man ikke ser HD film non-stop. Og det er faktisk fedt at kunne køre en hel dags tid (6-8 timers brug) uden opladning.

7.) Udvalget i iBookstore er sølle men til gengæld billigt. Snup den gratis Kindle app fra Amazon, og vupti kan man købe samtlige digitale Amazon bøger og læse dem på sin iPad. Og køber man senere en fysisk Kindle, så virker bøgerne naturligvis begge steder (synkroniseres automatisk via Whispernet).

8.) Tæskelækker skærm, fungerer i hovedtræk fint. Læsning (egentlig læsning af tekst) 4 timer i træk gav dog en lidt tung fornemmelse i hovedet – hvilket jeg ikke får men en trykt bog.

9.) Trods irritationsmomenter og dumme småting i softwaren (come on Apple, man kan stadig ikke sætte musik i kø i ipad app’en???) er den klart pengende værd. Har prøvet adskillige eReaders på CeBIT i Hannover i starten af Marts, og iPad er klart bedre end hvad konkurrenterne kommer med i slutningen af året!

Vi har fyldt penge på dens US iTunes konto via http://www.hurtigegavekort.dk og det fungerede fint. Jeg er ked af at sitet bruger eWire til betaling (de er nogle totale fusker – men mere om det en anden dag) men der var super service fra selve hurtigegavekort, så de kan klart anbefales til andre – nemt og smertefrit.

SplatMan_DK

17. apr, 2010

Ah, mente: “man kan ikke sætte musik i kø i iPod app’en” men de har de fleste vel gennemskuet. Utroligt at verdens førende leverandør af mobile musikafspillere stadig ikke har fået styr på sådan en simpel ting…

dhjerting

18. apr, 2010

Dugfrisk: prøv at søg på Facebook efter gruppen “your one-stop shop for itunes” eller prøv hurtigegavekort.dk

ps

18. apr, 2010

Erfaringer med plads – hvilken model skal man vælge?

Efter hvad jeg kan læse så fylder iPad apps noget mere.
Jeg er i tvivl om hvor hurtigt man kommer til at bruge pladsen op i forhold til iPhone.
Nogen erfaringer fra dem der er så heldige at have fået fingrene i en iPad?

sirpadk

18. apr, 2010

Er der nogen der ved, om man kan bruge home sharing på iPad? altså hvis jeg har en Itunes som deler dens inholde på nettet, kan jeg så via min iPad få fat i indholdet?

Drumnast

18. apr, 2010

Jeg havde bestilt en ipad+dock+vga-kabel hos apple, gennem shopusa. Apple sendte så både dock og kabel og dagen efter fik jeg af vide at min ipad var annulleret af samme grund som “Keol” beretter…. Hvad dælen skal jeg med dock og kabel når jeg ingen ipad får…. Er SÅ skuffet!

eterra

18. apr, 2010

@ulrik har du købt en 64gb? Jer der har købt, had har I købt? Størrelse?

martymcfly

18. apr, 2010

Har købt 32GB ;-)

SplatMan_DK

19. apr, 2010

Yo, jeg skrev et længere indlæg den 17/4 med mine iPad erfaringer – men der står stadig at det “afventer godkendelse”? Betyder det, at det ikke bliver publiceret? Er det for langt eller må man ikke bruge ord som “træls” på en Københavnerblog? ;-)

- Jesper

Morten (admin)

19. apr, 2010

@Splatman_DK
så er din comment blevet godkendt :-)
Din besked ventede som sagt på at blive godkendt og det et den blevet nu :)

normann

19. apr, 2010

hej alle sammen, super artikel. Vil gerne dele lidt information ang. køb i USA.

har prøvet at købe igenne ShopUSA.

brugte mastercard (dansk).

men Applestore har annuleret den to gange. men har sendt alt tilbehøret.

Ordren blev først godkendt og efter nogle dage kommer annuleringen.

Thank you for your recent Apple order.

To ensure that all customers are given equal opportunity to acquire this
product we have limited the amount available per customer. Therefore,
this order has been cancelled.

If you have questions, you may reach us at 1-800-676-2775 between
8:00 a.m. and 8:00 p.m. PT Monday through Friday, 6:00 a.m. and
4:00 p.m. Saturday and Sunday.

We apologize for any inconvenience caused.

Er der nogen der har haft held med at ordren ikke blev godkendt.

hvis den blev godkendt.

hvad brugte i så.

gavekort til applestore. shopusa eller andet.

Hvad brugte i af telefonnummer.

Brugte i en amerikansk itunes konto.

loggede i på via en amerikansk IP.

eller hvad gjorde i for at snyde systemet.

keol

21. apr, 2010

Så længe du bruger Shopusa, så kan du ikke “snyde” systemet. I princippet er der ikke noget galt med shopusa, men jeg kunne forestille mig at den adresse måske har bestilt – lad os sige 50.000 iPads. Derfor siger apple det, som de gør.

normann

21. apr, 2010

Øv. Vil det sige at de to muligheder der er for en ipad er ved at købe en på ebay eller en sommerferie til USA.? trals

keol

21. apr, 2010

Jeg bestilte en på ebay, efter apple annulerede min tidligere ordre. Nu venter jeg bare på at flyene kan lande :)

…men den kan også købes i dk, dog til en lidt højere pris:
http://politiken.dk/tjek/digitalt/article951016.ece

http://www.avelyn.com/cms.ashx/shop/elektronik/apple-world/ipad

Khaine

21. apr, 2010

Jeg mener at have læst, at iPad’en skal aktiveres i forretningerne derovre, for at virke herhjemme. Er der noget hold i det?

Joost (moderator)

21. apr, 2010

@Khaine – Nej bare via iTunes world wide…

Khaine

22. apr, 2010

Kanon, tak :)

mikesav1

25. apr, 2010

Jeg har købt en Ipad og fået den leveret til et hotel i Miami, da jeg skulle holde ferie der i sidste uge, desværre er den ferie aflyst pga. asken.
Nu skulle jeg gerne have den sendt fra hotellet(som de gerne vil) til min adresse, hvordan kommer man uden om tolden? er det virkelig nødvendigt, de skriver hvad pakken indeholder og dens pris? de vil sende den via Fedex.

Dennis M

28. apr, 2010

Synes jeg læste at Metro har fået iPads til 4700 + moms (16 GB wifi version); er der nogen der kan bekræfte det?

iPadden.Dk

29. apr, 2010

Hej Spitfire! Hvorfor skriver du det?? Jeg har købt 3 iPad 64 Gb. Hos dem, og disse er leveret iflg. Aftale med Firmaet i Singapore! Så du burde tænke dig lidt om inden du skriver grimt om noget du intet ved om!

Khaine

01. maj, 2010

Jeg kan godt bekræfte metro’s salg af 16gb iPad’s til den pris ex. moms. De fik vistnok 25 hjem. De står ikke i avisen eller på nettet. Min kollega’s mand arbejder derude, og han bekræftede det overfor mig.

MacArine

01. maj, 2010

Undrer mig over balladen med annulleringer på shopusa. Bestlte en iPad 64GB med Wi-Fi og 3G 24. marts sammen med et dock og et omslag. Det hele er på vej nu – bekræftet af Apple. Delene er leveret til Virginia i to omgange og derefter iPad’en 29. april. Forventer, at det er fremme midten af den kommende uge.
Metode: Amerikansk iTunes konto med *.com email. Adressen på suiten hos shopusa og betaling med dansk VISA. Det virker, og det er helt lovligt, da der betales moms etc.

keol

01. maj, 2010

MacArine@ Det har intet med ballade at gøre :)
Jeg prøvede også at bestille igennem shopusa i starten af april. De annulerede den, fordi de manglede iPad’s og derfor måtte “prioritere” deres salg. Jeg er sikker på, at hvis jeg prøvede igen i dag, så ville den også gå igennem. For konceptet virker, ingen tvivl om det. Men hvis 15.000 bestiller i samme periode igennem shopusa, og deres lager er i bund….

Gvoppek

02. maj, 2010

keol: Hvordan gjorde du mht. opretning af en US iTunes konto? Er du sikker på at det er 100% nødvendigt at have en US konto for at ordren går igennem? Jeg bestilte en iPad, et omslag og en dock her d. 1/5 men kun docken er blevet sendt :P Det gjorde jeg med min helt almindelige iTunes konto og betalte med dansk visa..

Dennis M

02. maj, 2010

Det virker til at ShopUSA metoden skulle virke fint nok; hvad er jeres samlede omkostninger så løbet op i inden I står med iPad i hånden i DK?

MacArine

03. maj, 2010

@Dennis M: Prisen for iPad 64GB med Wifi og 3G + Dock med keyboard og beskyttelsesomslag kan du finde på deres website, og for shopusa’s håndtering og moms har jeg betalt $162,24. På forsiden af shopusa kan du indtaste varekategori og pris i dollar, hvorefter du straks kan beregne den samlede pris i danske kroner – før du køber. Det virker perfekt.

Mht. “prioriteret salg/levering af iPad”, så står der nu på Apples amerikanske store website, at levering er begrænset til to pr. person.

Dennis M

03. maj, 2010

Djævelsk – bestilte via Apple Store i går og har netop fået en mail på, at min ordre er annulleret da de ikke sender til forwarding addresses… Metode: Gennemførte indkøbet som Guest, dansk Visa, ShopUSA adresse. Måske jeg skal prøve med en amerikansk iTunes konto; det prøver jeg lige… Hvis I andre har fået det til at virke med ShopUSA så skal jeg sgu osse.

Joost (moderator)

04. maj, 2010

Solgte min første fede iPad 16GB WiFi og fik min nye 16GB WiFi og 3G i dag – så skal der testes simkort….

PS:
Telenor får microsim på fredag d. 7. maj 2010 jvf. deres pressechef Peter….

Joost (moderator)

05. maj, 2010

joerichsen

06. maj, 2010

@DennisM Lykkedes det i andet forsøg hos ShopUSA? Så for første gang en Ipad i virkeligheden i går og nu må jeg have en :-)

Khaine

10. maj, 2010

Køb af Numbers, Pages og Keynote, kræver det en US konto? Jeg kan umiddelbart ikke finde dem gennem AppStore med min danske konto.

dugfrisk

10. maj, 2010

Nogen der ved, hvor jeg kan opstøve Apples iPad case. Der er fire ugers leveringstid på Applestore?

Antoni

12. maj, 2010

Hvilken Kategori falder ipad’en ind under? på toldpriser.dk?

og hvad kan jeg forvente tolden er på en 16GB iPad?

Vh Antoni

Joost (moderator)

12. maj, 2010

Ingen told – men moms 25% af pris+forsendelse samt toldgebyr på ca. 160 kr.

Mester

12. maj, 2010

ja, jeg kom til at betale 1341 kr i importmoms, fucking lorteland

Luxemborg

12. maj, 2010

Har forsøgt at købe iPad på SHOP USA….men det kan jeg åbenbart ikke finde ud af. Har registreret mig men derfra til at finde varen og betale den……..det har jeg åbentbart ikke hjerne til….sorry

gimle007

14. maj, 2010

Nu har jeg endelig fået den lille ven, som må jeg nok sige, er super fed. Den er virkelig fed…

Men næste tanke er så hvorfor en case man skal købe til den??? Er der nogle som har nogle erfaringer og evt. priser på en rigtig god case til ipaden?

mortenmoss

17. maj, 2010

sidder i New York lige nu, har lige bestilt to stk iPag 3g en til en kollega på 32Gb og en til mig selv på 64Gb, uhaaaa, den kommer til 5ave. butikken før lørdag hvor jeg tager hjem.. :)

mortenmoss

17. maj, 2010

sidder i New York lige nu, har lige bestilt to stk iPad 3g en til en kollega på 32Gb og en til mig selv på 64Gb. Håber den kommer til 5ave. butikken før lørdag hvor jeg tager hjem.. :)

brondum

20. maj, 2010

Det med at der ikke er dansk tastatur er ikke helt korrekt hvis du har et bluetooth keyboard med dansk æøå så kan du “snyde” din ipad så du kan bruge det som et normalt dansk tastatur selfølgelig er det kun med keyboardet men afligevel ;)

Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.