Apple sender invitationer ud til (iPad 3?) event

Skrevet den 29. feb, 2012 by in iPad 3

Så skete det endelig, hvad mange af os har gået og trippet af længsel efter. Tirsdag, netop som Eric Schmidt tog scenen ved Mobile World Congress i Barcelona (tilfældigt?), begyndte Apple at sende invitationer ud til en presseevent i næste uge.

Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco er stedet hvor der traditionelt bliver holdt iPhone og iPad begivenheder.

Pressen er inviteret onsdag d. 7 Marts kl. 10.00 AM med ordlyden “We have something you really have to see. And touch.”

Nyhedssider verden over er allerede gået amok med analyser af invitationen, da Apple er kendt for at fylde deres invitationer med underliggende beskeder. I midlertid er der dog ofte tale om en hel del overfortolkning blandt de noget ivrige Applefans.

Vi forventer, og det er nok meget sansynligt, billedet taget i betragtning, en iPad 3. Alt er jo rygter, men det er dog ret iøjenfaldende at billedet på iPad’en står meget skarpt, og dette falder i tråd med rygter om et Retina display på den nye generation iPad, noget nogen allerede snakkede om inden iPad 2. Mange af Apples egne programmer har grafik gemt i dobbel opløsning, hvilket ville give iPad 3 en skærmopløsning på 3,14 MP. Det er ikke helt så højt som de to nyere iPhones display, men det er højere end print, og vil helt sikkert kunne kvalificeres som retina :-)

Der har også været spekulationer om et nyt AppleTV, både indbygget i skærm eller som opgradering af Apple TV 2. Om vi ser dette vil tiden vise.

For at gøre det rigtig tricky, skifter USA til sommertid natten mellem tirsdag og onsdag kl 2 AM, men ved hjælp af Wolfram Alpha for jeg det til kl 19.00 dansk tid. Denne vil jeg dog lige bekræfte. Men nøj hvor vi glæder os.

 

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us

Tags:

One Comment

bollerik

01. mar, 2012

huhu det bliver spændende!!

Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.