Hvad har vi i vente?

Skrevet den 07. mar, 2012 by in iCloud, iPad 3, Siri

Så er det i aften det får løs. Ved hjælp af Thomas Fuchs geniale everytimezone.com har jeg bekræftet at kl 10.00 AM i San Fransisco er kl 19.00 her i lille DK.

Jeg har pt ingen chat funktion, og det har før lagt siden i knæ under disse events, så jeg tror bare jeg i løbet af dagen vil samle links herinde til forskellige sider der live blogger. Skriv meget gerne links i kommentarerne. Pas dog på SPAM filter der ikke godkender kommentarer med 3 eller flere links. Så skal jeg ind og godkende manuelt.

Det eneste vi er ret sikre på er at vi får en ny iPad. Om det bliver en iPad 3 eller en iPad HD er der delte meninger om, men retina display er vist også næsten en must. Selv om det ser ud som om det “kun” bliver omkring 253 dpi (dots per inch, en måleenhed der viser hvor høj pixel densiteten er) mod iPhones ca. 326dpi, så regner man med at iPad skærmen generelt holdes lidt længere fra øjet, og det skulle stadig kunne gå for “retina” dvs., øjet kan ikke umiddelbart se at billedet er bygget op af pixels.

Der går også rygter om et nyt Apple TV. Historien bag disse er for det første at det gamle, Apple TV 2, stille og roligt er ved at forsvinde fra lagre og butikker rundt omkring. Yderligere kunne man forstille sig at en HD iPad ville kræve 1080 film i iTunes. Lige nu er HD i iTunes det samme som 720p der normalt kaldes HD ready :-)

Hvis iTunes får 1080p film kræves der også et nyt Apple TV da det nuværende kun understøtter 720p.

Af andre ting vi kunne se kan nævnes: Siri, LTE (4G), iOS6, iCloud forbedringer?

Det er nok også et godt bud at der bliver snakket lidt om Mountain Lion, Apples næste styresystem til OS. OS X 10.8 låner om noget endnu mere fra iPad og iPhone end før, og iCloud bliver integreret meget dybere i styresystemet.

Om vi får noget af det kan vi jo aldrig være helt sikre på, men jeg glæder mig i hvert fald.

Links til liveblogsider:

iSmashPhone
Arstechnica
Gdgt
Macrumors
Engadget
Macstories

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us

Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.