Kontakt

Da vi begge to efterhånden bruger alt for mange timer på at besvare personlige support mails og dermed har mindre tid til at lave indlæg og guider (og oprydning) til siden har vi besluttet os til at dele kontakt op på denne måde.

Nyheder

Vil du gerne sende en nyhed ind til os, så send den her. Det er ikke altid vi har tid til at svare men vi er meget glade for alle der hjælper. Nettet er stort og vi ser langt fra alt.

nyheder@vildmedmac.dk

Anmeldelser

Har du lavet en anmeldelse af et program, spil, tilbehør eller lignende, så send den gerne til os. Du skal dog ikke regne med at vi poster anmeldelser af gratis Apps. Brug denne template når du sender en anmeldelse til os

anmeldelser@vildmedmac.dk

Support

Alle guides og information der ligger på siden her er gratis. Vi bruger begge meget tid på at følge med så meget vi kan og svare på hvad vi ved. Hvis du derfor kontakter os direkte for support skal du være forberedt på at det koster. Skriv dit problem så skriver vi en pris tilbage for forsøg/vellykket hjælp. Denne mail er ikke til spørgsmål på hvor mange finder xx feature i iPhonen eller hvordan man sætter et program op i iPhonen.

support@vildmedmac.dk

Vi kan kun hjælpe med software problemer. Vi kan ikke skifte glas eller anden hardware i iPhonen.

Unlock

Vi kan pt. unlocke iPhone 1G og opdatere til 1.1.4. Når 2.0 er mulig vil det stå her på siden. Dette foregår også mod betaling.

unlock@vildmedmac.dk

Personligt

Alt der fader uden for ovenstående kan sendes til os personligt. Vi prøver at svare på alt, men mails der ikker er sendt til korrekt adresse vil helt sikkert IKKE blive besvaret.

mvh

ulrik@vildmedmac.dk

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us