Anmeldelse: Brain Challenge

Titel: BrainChallenge
Type: Spil
Genre: Puzzle
Pris: 59kr
Størrelse: 88,6 MB
Nuværende version: 1.3.1
Andmelder: attip

BrainChallenge er en samling af 43 ‘mini-games’, fordelt i 5 forskellige kategorier, som alle har det tilfældes, at de skulle stimulere hjernen. Det har efterhånden været populært i mange år på andre mobil-platforme, så jeg var derfor spændt på at se hvordan Gameloft, holdet bag spillet, havde klaret transformationen af spillet til iPhone-platformen. Og for at sige det kort, har de gjort det rigtig godt.

Spillet er alt hvad man forventer af det, og mere endnu. Det er sjovt og underholdende hele vejen igennem, og de mange forskellige mini-games sikrer at man ikke bliver træt af spillet. Spillet er utrolig gennemført, med klare anvisninger om hvad man skal, så man aldrig er i tvivl. Det kører flot på iPhonen, uden det hakker. Det eneste negative jeg kan sige om selve spil-oplevelsen, er at spillet loader en del i mellem hvert spil, men det er ikke noget der er afgørende.


En utrolig ærgerlig ting ved dette spil, er at det desværre sletter hele ens fremgang i spillet, når man opdaterer. Det var jeg selv meget irriteret over, da jeg havde brugt en del tid i spillet.

Karakter

Alt i alt synes jeg at det er et glimrende spil, som er alle de 59kr værd. Jeg synes spillet er til 4 ud af 5 stjerner, men hvis de retter buggen der sletter ens fremgang, ville jeg give det 5.

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us

3 Comments

lkoudal

30. jul, 2008

God andmeldelse, jeg har selv købt spillet for et stykke tid siden, og jeg er også superglad for spillet, det har virkeligt givet mange timers underholdning..

Jeg har faktisk også opdateret spillet, men som du skrev, så var der faktisk ikke nogen problemer med at den slettede mine data. Der er to profiler på min iPhone, og begge gemte alle data, så jeg tror enten at de har fikset problemet, eller at du var uheldig?

Morten (admin)

30. jul, 2008

Jeg har også selv det her “spil” eller hvad man nu skal kalde det.
Synes det er rigtig godt og en god måde at bruge lidt tid i toget på f.eks

4.5 ud af 5 fra mig af

attip

30. jul, 2008

#1 det lyder da godt nok mærkeligt. Jeg ved bare at da jeg selv opdaterede, så var hele min progress væk. Men det er jo nok bare mig der har været uheldig så. Men jeg har også læst nogen andre, der har haft problemer med at spillet crasher ofte, men det har jeg så personligt slet ikke set noget til…

#2 ja jeg bruger det også selv meget under transport. Var i barcelona her i sidste uge, det var lækkert at få dræbt noget tid i lufthavnen :)

Tilføj kommentar

Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar.