iPhoneblog

iPhone blev efter flere års rygter og spekulationer annonceret den 11. Januar 2007 til Macworld i San Fransisco.

En sjældent mere veloplagt Steve Jobs gik på scenen og lagde salen ned som en rockstjerne med over en times fremvisning af dette kommende vidunder.

Den blev lanceret den 29 Juni i USA eksklusivt med AT&T.

Siden annonceringen d. 11 Januar 2007 har der igennem de sidste år kommet nye modeller. Den anden annoncering (9. Juni 2008) blev en iPhone 3G som var genial pga. 3G netværket. Den fik dog lidt kritik pga. designet, men det var kun i en overgangsperiode. Så kom den tredje model, iPhone 3GS (8. Juni 2009). iPhone 3GS (S for speed) havde en hurtigere processor i forhold til iPhone 3G, samtidigt fik den et bedre kammera på 3.2 mp, og en oliefobisk skærm som gjorde at den ikke blev så fedtet på skærmen.

Det nyeste skud på stammen er iPhone 4. Det er den model som har fået den største opdatering siden iPhone 2G. Blandt nye store opdateringer følger design, 5 mp kamera med blitz, 720p videokamera og frontkamera til Apples video chat system Facetime.

Om Mig

Jeg er en 32 årig kæmpe Macfan.

Jeg har været oppe og ringe over iPhone siden den blev annonceret sad i dagene op til den 29. juni klistret til computeren og fulgte med i fora, blogs, podcasts og hvad jeg ellers kunne komme i nærheden af.

Da min lillebror pludselig stod og skulle af sted til USA, kunne jeg ikke holde mig tilbage og fik ham til at købe en med hjem.
Jeg vidste at den kunne aktiveres og at den endnu ikke er blevet låst op. Men alligevel. Det er en dejlig lille ting. Wi-Fi, Safari, Google Maps, Mail, Contact, iCal og Musik og Film fra iTunes virker alt sammen.

I tilfælde af at nogen skulle overveje det samme eller bare er nysgerrige, har jeg oprettet denne blog. alle er velkomne til at skrive kommentarer eller spørgsmål, og jeg vil gøre mit bedste for at svare eller finde en løsning.

Tak fordi du kiggede forbi.

Kh Ulrik

Del artiklen:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • Digg
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us

180 Comments

[...] endnu nyere blog er iPhoneblog, hvor Ulrik udelukkende blogger om Phonen og afprver den under danske forhold. [...]

Peter Jørgensen

16. aug, 2007

Synes bare det er fedt at der er en der går i krig med iPhone. Jeg køber en når den bliver tilgængelig i danmark, er selv über macfan. Så fedt at du tester den på kryds og tværs.

Glæder mig til at læse mere om dine erfaringer.

Glem alle negative PC brugers (den kan ikke dit og dat) det er sku da lige meget.

Mac er mere end et styresystem, det er en livsstil:)

Peter

Thomas R

20. sep, 2007

Det ser ud til der er en ny firmware 1.1.1. på vej, med bla. international keyboard settings og understøttelse for iTunes Wi-Fi Store, men hvad indflydelse har det mon på unlock?

Hilsen Thomas

Joost

21. sep, 2007

Vi skal passe på!! Følg med her…

admin

21. sep, 2007

@joost
følg med…hvor?
skulle der ha været et link?

Thomas R

22. sep, 2007

Bliver nu lidt smånervøs…. på onsdag modtager jeg min iPhone fra New York, men mon den kommer med firmware 1.1.1.??

Erik Sarup

24. sep, 2007

Hej Super side , Tak for det store hjælp

bruger iphone med telia hverdag , køre bare super …
kan du hjælpe med at få det danske ind :-) samt danske tlf.

Kan man kopier nr. fra simkort på nogle måde som på en alm. telefon

Tak på forhånd
Erik

Erik Sarup

28. sep, 2007

Hej
Er der nogle som har løst til at hælpe med at få det Danske ind i min iphone :-) . kan ikke lige selv få det ind, lidt ny på det her
har en iphone som køre super via telia , men vil gerne have det danske æøå samt tlf. nr og måske you tube , men bare det danske , betaler med glæde for det her og kan evt. sende den eller komme med den

på forhånd tak

Erik

eriksarup@mac.com

Joost

28. sep, 2007

Hej Erik, har du kigget herunder? (jeg har “kun” windows og kan desværre ikke hjælpe på MAC)
http://iphone.vildmedmac.dk/?page_id=110

powerspam

22. okt, 2007

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet over denne vrede unge mand:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone

…måske fordi jeg måtte aflevere iPhonen tilbage til kæresten efter jeg havde låst den op, og nu er tilbage på min gamle SonyEricsson (som også kan afspille mp3).

Raymond

30. nov, 2007

Hej Ulrik,
I am now on holiday in the State, and plan to buy an iPhone which is only USD 399 here in San Francisco, and bring it back to Denmark. Is it possible to unlock and active the iPhone in Denmark ?? Can u please tell me the procedure ?? Is it wise to buy the iPhone from USA ?? Hope to get your reply soon !!
MVH fra USA !!
Raymond

strangeaway

02. dec, 2007

Hejsa allesammen

Fantastisk side … glæder mig til at gå ombord i jeres viden, efter jeg selv lige har købt min iPhone. Jeg er bosat i Frankrig lige nu, og har købt det billigste France Telekom-abonnement (49 €) om måneden og 399 € for telefonen.

Jeg kan opsige abonnementet, når jeg skal hjem til Danmark igen og få låst telefonen op af France Telekom for 100 €. Kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal bruge de penge (jeg er studerende, så de hænger ikke på træerne), eller jeg skal satse på, at hackerne bliver ved med at være dygtige og hurtige.

Hvad siger I…???

admin

02. dec, 2007

@strangeaway
€100? Den ville jeg nok holde mig til. Du kan se at folk står i kø lige nu for TurboSIM der koster ca det samme med installation. På din måde skal du aldrig bekymre dig om updates og re-locks.
Det er i hvert fald min vurdering.
Mvh Ulrik
…og velkommen forresten. Du er en af vores første “rigtige” ejere.

strangeaway

02. dec, 2007

@Ulrik
Det kan godt ske, at jeg skal bide i det sure “æble” og slippe 100 € mere for at få den låst op … men har jo bare allerede givet mere end jeg nogensinde troede jeg ville betale for en “telefon”. Men når det er sagt, så fuck hvor er den sej, og hvor er jeg glad for den!!!

Vil gerne endnu engang rose dig og de andre bidragydere helt vildt for hjemmesiden. Det er vildt fedt. Men jeg savner måske lidt en “iPhone for begyndere”-sektion. Måske er det også fordi min brugsanvisning er på Fransk, at jeg er lidt på herrens mark med nogle ting. Men jeg kan forestille mig, at I er en masse, der sidder med en hel masse viden, der kunne være nyttig for vi andre newbies. Også ting som måske ikke har så meget med unlocking osv. at gøre.

Hvordan installerer man 3. parts-programmer? Hvad er must-have-programmer? Hvor finder man gode (måske gratis spil)? Hvad kan man bruge Bluuetoth-funktionen til sammen med sin Mac? Ja jeg har masser af dumme spørgsmål :-)

Det var bare en idé.

Mvh. Kent, der er stolt over at være én af de første “rigtige” ejere!

strangeaway

02. dec, 2007

Glemte endnu et dumt spørgsmål.

Synes jeg kan se flere steder her på siden, at dansk tastatur skulle være inkluderet i 1.1.2-versionen. Jeg kan ikke finde det på min iPhone. Hvad gør man?

Zacharias Legarth

05. dec, 2007

Hej, Ulrik.

Jeg ville gerne lige stikke dig en email efter at jeg ikke kunne få fat på dig efter jeg kommenterede “Unlock i Kbh”. Og jeg havde noget video i tankerne..

Kunne det være muligt at få din mail? Ellers bare kontakt Zacha@simfre.dk.

Tak!

laila

09. dec, 2007

Jeg troede min lykke var gjort da jeg for 14 dage siden fik min iphone, men nu er den pludselig også gået i udu, den fungerer ok med alt, -bortset fra sms’er og den kan heller ikke ringe op eller modtage opkald, den skriver “no services? der hvor der normalt står Debitel (mit simkort virker fint i andre tlf. og iphonen kan heller ikke med andre simkort.
(den hopper ikke tilbage til hovedmenuen som ovenfor) skriver bare “Call failed?

Den har været kørt helt tør for strøm…kan det ha noget at sige

Jeg har ikke haft den tilsluttet min mac. siden for 14 dg. siden da jeg fik den.

Jeg er helt ulykkelig, er der nogen der kan hjælpe

nielsonpills

17. dec, 2007

Jeg bor i UK og har aktiveret min telefon på o2′s netværk og det er jeg altsammen rigtig godt tilfreds med.. men min spørgsmål går på, at hvis jeg rigtig gerne vil være i stand til at installere 3rd party apps .. så hvis jeg jailbreaker, risikerer jeg så at miste muligheden for at opdatere firmware osv ?

KristofferS

17. dec, 2007

#18

Jailbreak = Mulighed for at læse og skrive på iPhonen
Unlock = Oplåsning af telefonens lås til enkelte SIM kort

Du er på et legitimt netværk og har derfor ikke brug for at unlocke, men bare jailbreake. Du kan sagtens opdatere firmware, men vær opmærksom på at de 3. parts programmer du har installere ikke vil virke/blive fjernet. En jailbreak kan også samtidig fjernes blot ved at restore telefonen, hvis du skal have den repareret eller andet hos Apple.

Cille

27. dec, 2007

Hej Ulrik

Hold da op, en fantastisk side, du har lavet. Den får jeg helt sikkert brug for…nu kommer det: Min mor i USA vil give mig en Iphone i julegave…men jeg kan forstå her på sitet, at der er flere versioner og at nogle ikke virker så godt, og kan opdatares så godt som andre. Er der noget hun kan kigge efter, når hun køber den? Eller er det bare at gå ind i en AppleStore og håbe på det bedste?
Godt Nytår

Surf77

29. dec, 2007

@ Admin
Hej,
så fik jeg endelig åbnet phonen, var nød til t få prof hjælp, Den er for sej. har lige et hurtigt spørgsmål.. ved du hvordan jeg kan overfører kontakter fra gamle mobil til iphonen? er der nogen direkte fif´s??

protoZ

29. dec, 2007

@Surff77
Søg på siden ;)
Det er svaret før på bloggen og på forummet ;)

Outlook 2007 kan klare det blandt andet

Simon

29. dec, 2007

Gamml fon -> http://www.zyb.com -> Eksport -> Import i program som iTunes forstår.

Surf77

29. dec, 2007

@ simon,
tak , har nu sync´d den gamle med ZYB, men her kommer jeg ikke videre, da kan ikke oprette iphonen, man kan ikke vælge apple/iphone under tilføj mobil. Hvordan gjorde du det?

protoZ

29. dec, 2007

simon skrev ikke du skulle adde iphonen til zyb
han skrev ekspoterter til et program som itunes forstår(evt læs min post sidste linie =)

Surf77

29. dec, 2007

@ ProtoZ
små slag mester :-)
Jeg er lidt tung i hoved, jeg prøver lige med Outlook..
Mit største problem, er at jeg ikke kan gå online m min iphone.. det er meget mærkeligt. Der hvor jeg fik den unlocked m.m. gik det fint. Men der havde han et apple modem.. Gør det en forskel??
Admin skrev en løsning til mig igår, men selvom iphone godt kan se min nabo´s wifi, kan jeg ikke gå på, selvom jeg bruger d korrekte webkey.
Hvad kan man gøre her?

protoZ

29. dec, 2007

Prøv at reset network settings på iphonen.
Jeg har brugt min iphone på mange netværk som ikke har været på apple routere

Surf77

29. dec, 2007

ProtoZ
super så fik jeg koblet mig op på naboens netværk.. men nu siger iphonen “intet simkort” registreret.. da jeg fik den åbnet v jeg ike helt hvor jeg skal starte for at registrer kortet..?
Tak for din hjælp!

protoZ

29. dec, 2007

øh…prøv at tage simkortet ud og ind igen.

Surf77

29. dec, 2007

det virkede, TAK!

naa

30. dec, 2007

Hej Ulrik
Jeg har netop fået en Iphone fra USA. Desværre er jeg kommet til at opdatere softwaren til version 1.1.2. Jeg har prøvet at følge diverse instrukser for at downgrade Iphonen til 1.1.1., men må desværre sande, at mine tekniske færdigheder ikke rækker. Kan du hjælpe?

jatt

01. jan, 2008

Hej er lige kommet hjem fra USA og har købt en Iphone og har findet ud af at det er en 1.1.2 model og ved ikke rigtigt vad jeg skal gøre så please help vil gerne igang med at bruge min Iphone.

protoZ

01. jan, 2008

Hvad med at begynde at læse på siden?
Der er lavet en guide præcist til sådan en som dig så du kan få et overblik over tingene :)

admin

01. jan, 2008

@jatt
Der er en nybegynder guide her:
http://iphone.vildmedmac.dk/?page_id=251
Jeg har prøvet at samle lidt begynder facts så du kan få et overblik over tingene.
Mvh Ulrik

Pugg

02. jan, 2008

Hey Alle!

Jeg har, som mange andre, længe ventet på The Iphone skulle lande i DK – MEN jeg er efterhånden blevet træt af at vente, så jeg overvejer seriøst at købe en hjem fra the US…

Jeg er dog ikke helt klar over hvad det vil medføre af “ekstra arbejde” og udgifter.
jeg er vel egentlig interesseret i at finde ud af, hvad det er af fordele og ulemper ved at få en Iphone på den måde.

-Softwareproblemer- f. eks. US/DK menuer osv

-Hardware komplikationer med fx simkort ?

-operatør problemer med TDC ??

- risiko for problemer med den amerikansk udgave senere hen ?

Nogen der gider skrive lidt, så jeg kan få truffet en beslutning ?

admin

03. jan, 2008

@Pugg
Der er svar på alle dine spørgsmål her på siden hvis du kigger lidt rundt, men kort
Vi har lavet danske menuer og ordbpg.

Hardware/Software unlock er et problem i nye, men ikke i gamle. Valget er dit. Gamle kan stadig findes brugs

Du vil altid have ballade med opdateringer, dem skal man vente med og de vil altid være komplicerede.

Men søg lidt rundt på siden, klik på nogle af kategorierne og læs i forum.
//Ulrik

Pugg

03. jan, 2008

Hvordan får jeg fat i en “gammel “? – ikke ved at bestille den via store.apple.com går jeg ud fra… eller hvad… ;)

protoZ

03. jan, 2008

Du finder en som sælger sin gamle

LaWiPi

03. jan, 2008

@Pugg;
Her er min Iphone-historie, som du kan blive klogere af, eller lade være:

Jeg fik 27. december fat i en 1.1.2 OOTB Iphone fra staterne (en ven havde den med hjem). Jeg havde købt stealthSIM via Ebay (lidt dyrt, men hva’..) som ankom samme dag. Derpå brugte jeg trødløst internet, og fulgte jeg 3 videoer fra Youtube (havde forinden set dem igennem, så jeg havde de programmer mv. der skulle bruges) og ca. 1 time senere havde jeg en Iphone på TDCs net (telmore) der fungerede..

Ulrik m.fl. (HURRA!) har sørget for at det er mega-let at installere danske menuer via Installer (Installer bliver installeret når du følger de 3 videoer), og tlf.svarer kører også uden problemer.

Det eneste der ikke er helt optimalt er Edgde/gprs-net-adgangen, men hvis du som mig kan nøjes med at bruge trådløst netværk, så er det heller ikke noget problem.
SMS-delen er ikke helt god fra apples hånd, men det som apple ikke kunne finde ud af, har 3. parts apps via Installer f.eks. iSMS eller andre, fundet ud af (sende beskeder til flere på en gang mv.) Man skal vendes til tastaturet, men det er fint nok.

Istore leverer ikke Iphones til DK -Så du må få fat i en narko-kurér eller få Amaricanshopper.dk og få dem til at klare ærterne for dig. (er selv blevet taget i røven via Ebay, så jeg kan kun sige: træd varsomt dér..)

Apple vil nok gøre alt for at bekæmpe pirat-tiltag, så de kan forsvare deres taktik med at lade ét selskab have monopol,- så det bliver nok mere og mere bøvlet med opdateringer fremover -men igen, der er også kræfter der arbejder i den gode sags interesse.. -Og så længe man ikke opdaterer før der er lavet crack/hack’s så burde det, så vidt jeg er orienteret, fungere fint.

Og når det så er sagt, så: Den er så fed den tlf, så det gør helt ondt. Det er en nydelse at bruge den i stort set alle henseender! -Den er suveræn, og efter min mening, flere længder foran alle andre mobiltlf ..
-Mon ikke den bliver lige så legendarisk som den kære 3210.. Det tror jeg sgu! The Phone to end all Phones..

thehunter

03. jan, 2008

hej, jeg har hørt en fugl synge om at det er billigere at købe en IPHONE i Hamburg (tyskland) tænkte på om der er nogen der ved om det bare er snak eller??? hvis det er rigtig, ved nogen så hvordan man får fat i den der nede og hvilken butik??? skal nok køre der ned, men ville ikke køre forgæves, hehe… mega fedt site!!!!!!

admin

03. jan, 2008

@the hunter
I tyskland og frankrig koster den €399. Det er omkring 2980,-
I USA koster den $399. Det er omkring 2014,-
Begge kræver pt. et ekstra simkort for at kunne bruges osm telefon
You do the math… ;-)
Mvh Ulrik

thehunter

03. jan, 2008

hvad ville du anbefale??? jeg har fundet en på den blå avis. han vil have 3100 kr for den..
og noget helt andet er, hvis du har brug for noget hjælp med et ellerr andet, må du skrive, ved ikke hvad det kunne være, men hvis du havde noget… kan jeg måske hjælpe, hvis jeg vel og mærket kan finde ud af det. hehe….
er helt vild med iphone, det fasinere mig hehe

Pugg

03. jan, 2008

@LaWipi
mange tak for gennemgangen, præcis hvad jeg stod og manglede. Tvivlen er helt væk nu! Den ska jeg da bare ha’! :P

protoZ

03. jan, 2008

@thehunter
Tag dig i agt for dba! Der er rigtig rigtig rigtig mange scam på dba. Så du skal kræve at du kan se den og have den i hånden inden sælger får en krone!

LaWiPi

04. jan, 2008

@ Pugg

Skriv din mail, så sender jeg dig links til videoerne, samt det software du skal bruge (så slipper du for at lede længe)

LaWiPi

04. jan, 2008

@ pugg

Jeg kører i øvrigt Windows xp, så alt hvad jeg ved relaterer sig der til..
-Aner ikke en hujende fis om Mac, andet end designet er svedigt. Men det har på fornemmeren andre herinde gør..

Pugg

04. jan, 2008

@LaWipi

Thanks mann! er tæt på at få en deal i hus med en gut fra the U.S. – så det ville være perfekt! :)
mail: Thephyscokiller@hotmail.com

oelle

05. jan, 2008

Jeg har bestilt SteathSim, og har kastet mig over at få min iPhone downgradet, jailbreaket, og opgradet igen. Men allerede i de første trin opstår der problemer. Jeg har downloadet den filpakke, der henvises til andetsteds her på siden, som skulle kunne installeres på iPhonen i DFU mode, men jeg kan ikke finde den rigtige fil. I det jeg downloader, er der flere .dmg filer i, der kræver adgangskoder, eller som ikke vil åbnes. Hvad f***** gør jeg forkert?
Hjææææælp!
På forhånd tak…

protoZ

05. jan, 2008

Brug firefox til at hente den ispw fil med da safari pakker den ud, som står nævnt flere gange på siden her :)

oelle

07. jan, 2008

@protoZ

Mange tak… Jeg må da vist lære at læse lidt nærmere inden jeg stiller flere dumme spørgsmål ;)

Alt virkede, og den guide Ulrik har lavet er fantastisk!
Jeg hører nu til dem, der venter på StealthSim, og dermed er indehaver af en overkvalificeret iPod Touch :D

Surf77

07. jan, 2008

@ protoz
Du virker som om du har godt styr på iphone programmer m.m.
Jeg har selv lige opdateret problemfrit til 1.1.2.
Har lige et par spørgsmål.. Findes der et tilsvarende program til iphone, som Java(TM) ? sådan så man kan se visse effekter på www.

Ved du om der er lavet en update TLF program, med flere funktioner, så som når man modtager opkald, missede opkald, selv laver opkald, kan se hvilken type opkald d r? som på alm mobiler.

Og sidst…. er der en mulighed til at opgraderer google maps app´en??
For jeg kan ikke få min iphone til at kører på GPRS, når jeg bruger den inde i byen. Via gprs kan man jo på alm mobiler loade sider ind i google maps programmet..

Håber du har mulighed for at svarer
Tak :-)

protoZ

07. jan, 2008

1. Nej ikke officielt, på et tidspunkt var der nogen som forsøgte at porte det til iphone, men det kom vist aldrig ret langt eller også har de helt stoppet med at forsøge, har hvertfald ikke set/hørt noget på den front i nogle måneder

2. Forstår ikke lige hvad det er du mener

3. Nej, men det burde virke fint over gprs. Kan du ellers komme på nettet via GPRS ?

Surf77

07. jan, 2008

@protoz
2. mente jeg feks. på en nokia kan man se udfra hvert nummer/kontakt om det har været udgående, indgående eller misset opkald.
smart hvis man tit modtager mange opkald, specielt fra ikke kontakter.

3. nej jeg kan faktisk slet ikke benytte min gprs.. ved ikke hvad der gået forkert..
Er der en måde hvorved jeg kan se om det funger ordenligt? måske prøve at installere d mms program.. ( d kører over gprs, tror jeg)

protoZ

07. jan, 2008

2. Missede opkald er røde blandt andet

3. NEJ DU SKAL IKKE INSTALLERE DE SCRIPTS!
De er KUN til 1.1.1
Du skal bare søge og læse for at finde ud af hvad du skal skrive for at få gprs til at virke med DIN udbyder.

Surf77

07. jan, 2008

@protoz
2. ja de missede er de røde. der kommer vel et program en dag, hvor man kan se hvilke der er hvilke, helt nøjagtigt.
Tak, jeg undlader at installere..

protoZ

07. jan, 2008

prøv weTool, mener det havde en call history

thehunter

08. jan, 2008

hej er der nogen der har hørt om nsim, er det lige så godt som stealthsim??

protoZ

08. jan, 2008

mener du next sim?

AMT22

08. jan, 2008

Hej

Jeg har problemer med at sende sms’er, jeg har brugt den i en uges tid uden problemer, og nu siger den “error sending message”, nogen der kender til dette problem?.
Kunne det evt. være nummeret til beskedcentralen der mangler?

protoZ

09. jan, 2008

tjekket driftstatus for dit selsskab?

zethf

09. jan, 2008

Er der nogen der kender til nogen der kan lodde på et SIM kort.
Jeg er kommer til at ødelægge en enkelt “streng?.

AMT22

09. jan, 2008

Ja jeg kan nemlig godt sende sms’er fra en anden telefon

admin

09. jan, 2008

@AMT22
Har du kørt iWorld hvis du kører 1.1.2? Evt prøv at køre det igen, ved ikke om den kan “tabe” noget af fixet.
Der findes en ikke så kendt fejl på visse telefoner. SE telefoner bl.a. har et valg under sms indstillinger der hedder noget i stil med “Be om svar på sms” Hvis den er slået til kan man af mærkelige årsager IKKE reply’e på den sms man bliver sendt. Eftersom iPhone kører sms i chat form vil en sms ALTID være et “reply” med mindre du sletter hele besked historien inden du sender.
Prøv evt at gøre det, send en sms og se om den går igennem.
Hvis den gør skal du snakke med personen du sendte til og be ham slå den funktion fra inde under sine indstillinger.
//Ulrik

thehunter

13. jan, 2008

hej er der nogle der ved om man kan jailbreake sin iphone uden at den skal på
wifi???

admin

13. jan, 2008

@thehunter
Via både og independenca og ibrick kan du jailbreak 1.02 uden wifi.
Men hvis du så vil update derfra skal du bruge wifi
//Ulrik

thehunter

13. jan, 2008

jamen jeg har en 1.1.2 iphone, som jeg har downgradet til 1.1.1, men så skal den jailbreakes og så skal der jo wifi til, er det den eneste måde??
og så tænkte jeg på: jeg har købt nexrsim, men jeg kan ikke få den til at passe i iphone den vil ikke det sidste stykke ned, hvad kan der være galt??

spetersen

14. jan, 2008

Hej Ulrik, jeg har en iphone 1.1.2 og bruger turbosim, men jeg kan kun bruge sim kort fra telia ? Jeg er selv CBB kunde, men ‘chippen’ på simkortene er forskellige og CBB kortet virker ikke ?

Kan det være rigtigt at jeg skal skifte selskab for at bruge min iphone ?
Har du hørt om dette før ?

mvh spetersen

Pugg

15. jan, 2008

Hey alle -
spørgsmål til alle jer der har en amerikansk importeret Iphone.
Hvordan er det med spændingsforskellen i stikkontakten i US og DK. Så vidt jeg ved USA kører med 110 volt og dk 220 volt. Kan telefonen så tåle, at blive opladet via stikkontakten i danmark?
eller må jeg bare vende mig til at lade den op gennem computeren?

pugg

Pugg

15. jan, 2008

*vænne

LaWiPi

15. jan, 2008

@Pugg

Jepper!

Jeg bruger det kabel, der går fra stikkontakten til strømforsyningen til min bærbare, og sætter det i istedet for US-stikket. Indgangen til opladeren er så’n et standard stik (som jeg ikke lige ved hvad hedder) som er ganske alm til elektronik, og som vi har herhjemme.
Du kan også købe en rejse-stik-ting, hvis det er nemmere..

Pugg

15. jan, 2008

okay… thanks :)

stunt360

15. jan, 2008

@Pugg

Det har ingen betydning om du lader med 110V eller 220V… opladeren opererer i feltet 100-240V – uanset hvad, så er det stadig samme styrke (5V) der kommer fra laderen til telefonen, om du så tapper strøm fra USA eller DK.

Chrelle92

15. jan, 2008

hej,

jeg har problemer med min iphone 1.1.2 software unlocked, her mellem jul og nytår virkede gprs fint (jeg har tdc/telmore) men her de seneste par dage er den bare gået op og har sagt kunne ikke aktivere edge ?

nogen der evt. har en løsning på det ?

protoZ

15. jan, 2008

Fordi tdc og telmore ikke har edge….

thehunter

15. jan, 2008

hej jeg står med et problem, jeg har købt nextsim, jeg har skåret det ud så det passer, men jeg bare ikke få det de sidste stykke ned i iphonen, hvad kan der være i vejen??? nu har jeg bare en stor og klodset ipod touch!!!

thehunter

16. jan, 2008

skal man hellere ikke opdater sin iphone hvis man bruger sim unlock, i mit tilfælde nextsim??

Surf77

16. jan, 2008

Hej,
jeg har 1.1.2 opgraderet og det meste kører fint, bortset fra når jeg sync´er kalender m outlook via itunes, kommer mine aftaler altid ca. 6-7timer tidligere ind på kalenderen.. meget mystisk.
eks. hvis jeg ligger en aftale kl 10.00 på outlook, kommer den ind til kl.01.00 på iphonen.
Hvad kan jeg gøre???
Nogen der kender problemet?

Surf77

16. jan, 2008

Hej igen!!!
Jeg har efter lang logisk tænken fundet problemet!!
inde under indstillinger/generelt/dato&tid/ SKAL “understøt tidszone” være slået fra ellers sync´er den med cali-tidszonen.
Bare til alle som ikke havde opdaget dette.

protoZ

16. jan, 2008

hehe ja :)
Du kan evt også tage Automatic fra og sætte den til Cph

LarsB

16. jan, 2008

Hej
Er nogen der ved hvordan man sletter sange?

protoZ

16. jan, 2008

fjern dem fra playlists i itunes, så bliver de fjernet fra din iphone

csh

17. jan, 2008

hejsa alle sammen der er så heldig og ha sådan en super fed tlf som iphone.
jeg har så lige et ? hvordan får jeg billeder og musik over på min iphone. som jeg evt har gemt på min com eller den gamle tlf…?

LaWiPi

17. jan, 2008

Via iTunes

csh

17. jan, 2008

og via usb kabel eller wi-fi eller hvordan?

protoZ

17. jan, 2008

kabel
Kan ikke synce over wifi desværre

csh

17. jan, 2008

okay

csh

17. jan, 2008

hvorfor vil min com ikke finde min iphone når jeg sætte den i den dog der er med….? den vil godt finde de billeder jeg har taget men det er og det..
der kommer slet ikke noget iphone ikon på com eller noget, som jeg ville synes der skulle komme

Mvh Csh

LaWiPi

17. jan, 2008

Al flytning af filer foregår via iTunes. Det er ikke drag n drop til et “drev-ikon” som f.eks. med USB-nøgler o.lign. i “Denne computer”..
(jeg snakker kun Windows)
I iTunes, i din iPhone-folder er der faneblade som f.eks. billeder (hedder den vist) og her vælger du hvilke mapper på din computer som skal sync’es med tlf’en. -og er billederne i mappen, og der synces -er de også på tlf’en.
Mht. musik, så laver du en playlist i iTunes, med det musik du vil have på din tlf. og beder den (under fanebladet musik) om at synce med tlf’en.

csh

17. jan, 2008

Det vil jeg se om jeg kan finde ud af :-)
men tak for hjælpen indtil nu

Mvh Csh

PeWi

19. jan, 2008

Hej der,
jeg er løbet ind i det problem, at jeg ikke kan gendanne ver. 1.1.1. efter den har været upgraded til 1.1.2. iTunes melder kort før den er færdig med at gendanne, at der er opstået en ukendt fejl (1015) og at iPhone ikke kan gendannes.

iPhonen er blokeret og viser blot samme fejlbillede. Jeg har prøvet alt hvad min fantasi lige rækker til, blandt andet med forskellige versioner af iTunes. Har du/I nogen ide om hvad der skal til for at få sparket liv i dyret.

På forhånd tak!
PeWi

protoZ

19. jan, 2008

@PeWi
Måske du skulle læse hvad der står i guides ?
Fejl 10xx kommer op. Og det skal den. Din iphone er restored til 1.1.1.

Du skal bruge ibrickr (windows) til at sparke den ud af DFU mode.

mikesav1

20. jan, 2008

Nå nu fik jeg gang i Iphonen igen, men står stadigvæk stille med oplysningen om “safari can’t open the page because it can’t find the server” den finder ellers fint mit netværk og min alm pc har heller ikke noget problem, så hvad gør jeg forkert? har fulgt vejledningen fra http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 jeg skal til Step Twenty Two for at hente en fil hjælp?

protoZ

20. jan, 2008

Enten er du ikke på nettet / netværk eller også skriver du en forkert adresse

2m

21. jan, 2008

Hi everybody!
Jeg har lige fået 2 iphones hjem fra Amerika. Er der nogen som kan låse dem op og forsyne dem med dansk tastatur osv. Gerne på Fyn! og hvad koster det?

Hilsen
2m

Surf77

21. jan, 2008

jeg har ledt og ledt……. kan ikke finde “customize” app´en, noger der kan give et hint???????
Har lavet om på springboardet, og slettet filen… ved en fejltagelse..

På forhånd tak!!

m0tse

22. jan, 2008

http://blazecompany.googlepages.com/blaze.xml – en source til hjælpsomme, gode apps… man kan blandt andet finde en update-snyder, så itunes tror din iphone er 1.1.3, hvilket gør at du ikek risikere at den updatere… (et ex)

thomasfrank

22. jan, 2008

@2m Jeg kan hjælpe dig.

Se mere her http://raport.dk/?page_id=30

csh

22. jan, 2008

hejsa :-)

Kan det godt passe at man ikke kan bruge sine musik toner som ringe toner???

Pugg

22. jan, 2008

Hvordan downgrader jeg fra 1.1.2 (ootb) til 1.0.2 ?

2m

22. jan, 2008

Tak thomasfrank, men problemet er allerede klaret.

winthy

23. jan, 2008

Nyreg på bloggen og ikke rigtig nogen wizz, men Apple fanatic. Har dog jailbroken 04.01.13_G firmware på 2 iPhones. Har isat Telia SIM – kan ikke ringe eller SMS ud – og ikke modt. opkald og SMS men når AT&T SIM igen er isat kan jeg se detaljer på incoming call og SMS. Ka’ nogen hjælpe plz?

protoZ

23. jan, 2008

du skal unlocke dem vha anysim tror jeg

oelle

23. jan, 2008

@98 csh

Det er helt rigtigt, det kan man ikke. I USA kan man via iTunes store købe ringetoner ud fra valgte numre. Men fortvivl ej (hvis du er Mac bruger…) i GarageBand kan et loop eksporteres til iTunes som en ringetone, som automatisk synces ind i din iPhone, hvis ringetone-fluebenet er sat til.

Rusca

23. jan, 2008

Hej derude.
jeg har lige nogle simple spørgsmål, håber at i kan hjælpe:
1.jeg kender en som skal til usa, om en uge, hvis jeg får hende til at tage en iphone med hjem, er der så en der vil tjene nogle penge på at få den til at fungere fuldstændigt!!!, jeg er ikke særlig teknisk….
2. Ulrik: jeg har et fuldt opdateret itunes, betyder det at jeg ikke kan forbinde min (kommende) iphone med det ?
3. Når Iphone kommer officielt til danmark, kan man så begynde at opdatere iphone uden problemer…
4. Kan man få iphone til at synkronisere med entourage ??
Undskyld de mange spørgsmål, jeg håber at der er en som vil hjælpe.

PKCN

24. jan, 2008

Hej Ulrik og Jer,

Jeg har lige fået en iPhone, den er unklocked og fungere ok. Men den er så nyt for mig, som er “tradition” bruger af “almindelig” tlf og ikk så god med pc.
Jeg har sat iphone til itunes, og den har overførsle alle min musik og foto som var i min itunes (fra den gammel ipod). Men udover det, jeg kan ikk se “menu” fra iphone på pc! Hvar har jeg gjort gal her?? Ja, jeg har brugt den samme kabel og indgang til ipod til iphone også. Og jeg kunne ikk brug min sang til som “ring tone”, kan det lad sig gør? Eller man kan kun brug de ring tone som var i phone? Og hvis man kan, vil du/Jer kan hjælp mig med det?

Ja, jeg ved det er noget dum spørge mål, men bære med mig. Jeg er ikk så fiks med nye technologie.

Håber du/I kan hjælp mig.

Hjæææææææælp!

Mvh

Rusca

24. jan, 2008

Er der nogen som har gode erfaringer mht. køb af iphone over den blå avis? er der noget man skal passe på?

Flazh

24. jan, 2008

@104

Angående spørgsmål nr. 3 vil jeg tro at du ikke kan opdatere selvom den officielt er kommet til Danmark. Så længe din iPhone er købt i USA er den vel nok også låst til amerikansk teleselskab. Husk på jeg ikke er sikker, men går ud fra at det er sådan.

sim

27. jan, 2008

Kan ikke sende sms længere

I sidste uge kunne jeg ikke længere sende sms´er. Nu får jeg meddelsen error sending message. Jeg kan sagtens modtage og ringe. Jeg føler jeg har været hele nettet igennem for at finde en løsning. Her er hvad jeg har prøvet: geninstalleret iworld virkede ikke. Indtastede telias sms nummer *5005*7672*+4528187000# , men intet virker. Har også forsøgt at slette alle gamle beskeder, men lige meget hjælper det. Jeg kan se at flere har haft lignende problemer, men hvad er svaret? Håber meget at der er nogen der kan hjælpe.

Surf77

28. jan, 2008

Hej Alle.
Jeg har i 5uger forsøgt at få min wifi til at funge,, min iphone kan ikke finde min egen, mens naboens poper fint ind..

Nogen forslag til hjælp???

Tak.

thehunter

29. jan, 2008

hej nogen der kan hjælpe, jeg har next sim i min iphone, alt har fungeret fint indtil igår, men nu kan jeg ikke sende sms?? den siger error message, det var efter jeg updatere i installer. hvad kan der være galt???

Amplificator

29. jan, 2008

Gider i ikke godt poste jeres spørgsmål i de korrekte tråde?

Denne tråd har intet med jailbreaking, unlocking eller ringetoner at gøre – det er et blogindlæg som introducerer iPhone samt Ulrik.

Jeg har hjulpet rigtigt meget til i nogle af de tidligere tråde, og fortsætter naturligvis også med det, men det er altså forudsat at folk selv giver det en indsats, og i det mindste placerer sine indlæg i de tråde som har noget at gøre med det.

sim

01. feb, 2008

Løsning til “Error sending message” SMS fix

1:Tag simkortet ud og sæt den i ikke iphone telefon.
2:Prøv at sende en sms til dit eget nummer og en ven.
3:Slet nummeret til sms centralen. Fjernede det på min errison tlf
4:sæt simkort i iphone (Du kan nu ikke sende pga. manglende sms nummer)
5:ring til *5005*7672*+45XXXXXXXX# (XXX er nummeret hos din udbyder)
6:sms skulle nu virke.

Larden

04. feb, 2008

hey alle sammen.

er der nogen som ved om der er en iPhone nano under opsejling eller er det bare en gråand?

hasasl

05. feb, 2008

Den kommer nok på et tidspunkt.. ;-)

Men den nye 16 GB iphone er nu på markedet.. FEDT!

hasasl

05. feb, 2008

Men er jo så med 1.1.3.. så pt. kan vi ikke bruge den til noget.. :-(

Finn Hansen

05. feb, 2008

Har købt en Iphone i Dubai, som allerede var unlocked. Jeg har et problem med at min email account automatisk downloader alle attachment. Jeg kan ikke finde et sted hvor jeg kan slå download af attachments fra. Ifølge manualen skulle der kommet et icon op på emailen med den vedhæftede fil, derefter skal man klikke på iconet for at downloade det. Men der kommer ikke noget icon på min Iphone, den downloader bare hele moletjavsen uanset størrelse. Er der nogen der kan hjælpe? På forhånd tak!

Don Rue

06. feb, 2008

Hej allesammen

Jeg har kigget lidt rundt på siden, men synes ikke jeg kan se om der står datoen for iphones frigivelse i DK. Er der nogle der ved det? For regner med at vente med at købe en, da jeg har forstået at der ikke er nogen form for garanti hvis jeg køber en nu, og unlocker den.
Håber der nogen der er klogere end mig har nogle svar.
Rue

admin

07. feb, 2008

@Don Rue
Desværre. Der er ingen der ved noget som helst om en dansk release dato
Hvorfor tror du vi alle står på hovedet og gennemgår alt dette for at få den til at virke
Hehe
Der er ingen garanti hvis du unlocker, men de nuværende sim.kort tillægs procukter ødelægger jo ikke noget, så hvis det er kan du jo stadig gå tilbage med den
//Ulrik

spetersen

08. feb, 2008

Hej Ulrik

Jeg prøvede at følge den nye unlock 1.1.2 OOB guide, men da jeg nåede til det punkt hvorman skulle indtaste ./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls kunne jeg ikke komme videre. den sagde noget med gunlock…..et eller andet. Jeg trykkede på home knappen. og nu virker min tlf ikke længere. den frøs og jeg genstartede den. Nu kan jeg kun se apple logoet mens den loader.

Hvad kan jeg gøre

mvh S Petersen

JMK

09. feb, 2008

2 stk Stealth Sim Chip til salg for 1.1.2 brugere..

400,-kr /stk

jbruun

09. feb, 2008

Hej alle

Jeg har en iphone 1.1.2 som jeg er meget glad for. Alt virker perfekt undtagen sms. Jeg har søgt intensivt på nettet og det ser ud til at der åbenbart er rigtig mange der har dette problem. Man kan modtage sms’er fint, men ikke sende. Forsøger man at sende får man beskeden “error sending message” hvorefter telefonen mister signalet og kort efter modtager signal igen.
Er der nogen der har nogle ideer til en løsning på problemet?

På forhånd tak
Mvh Jesper

mongel

10. feb, 2008

Hej Alle

Jeg har store problemer med alle de indstillinger, som skal til… Har købt en iphone unlock i uge 44, men kan hverken få det ene eller det andet til at virke…

nu har jeg brugt flere måneder på at finde ud af denne tingest men lige meget hjælper det… det virker stadig ikke..

Kan man ikke lave en videooptagelse af hvordan man gør de forskellige ting..
Så os dummies kan finde ud af det..

mvh

Rune

Benjamin Blixt

11. feb, 2008

Hej Ulrik.

Siden her er fantastisk, virkelig omfattende.
Nu er jeg så nået dertil hvor jeg har læst det meste igennem, og føler mig nu rustet til at tage det næste skridt. “AT KØBE EN iPhone”. Jeg så at man kunne købe en iPhone for 5399 kr., og så ville jeg gerne købe, men blev stoppet i det felt hvor der stod adgangskode. Så jeg tænkte om det var dig der skulle give mig en kode! Der står jo: en kode fra internetudbyderen!

Så hvis det du har den kode jeg skal bruge vil jeg meget gerne have den. På forhånd tak :D

Hilsen

Benjamin

hasasl

11. feb, 2008

Tjek ****.*** 4599 kr. hvor du kan afhente i dag..

admin

11. feb, 2008

@Benjamin Blixt
Det er ikke mig der sælger iPhones via nogle links, det var en annoncør. Han er stoppet med at sælge.

@hasasl
Er ked at at redigere i din kommentar, men jeg er kommet dertil hvor firmaer gerne skulle betale for reklame eller henvisninger til deres side.
Jeg laver alt på denne side gratis og hvis firmaer der tjener penge på deres side skal have trafik herfra, så skal de betale for det.
Håber du forstår…
//Ulrik

hasasl

12. feb, 2008

Kan jeg godt forstå… ikke min egen side.. bare for at hælpe.. men helt forståeligt ;-)

Emil

12. feb, 2008

Hej

Når man vælger at “slette indstillinger og indehold” på sin Iphone, skal man så jailbreake og unlocke den igen?

admin

12. feb, 2008

@Emil
Nej, det skal du ikke. Kun hvis du vælger gendan i iTunes. ;-)
//Ulrik

jbruun

13. feb, 2008

Er der nogen der kan hjælpe mig med mit tidligere omtalte problem?
På forhånd tak

vh Jesper

admin

13. feb, 2008

@jbruun
Har du tjekket dit smscentral nummer.
Du ka enten finde en anden mobil, sætte kortet i og under sms indstillinger tjekke sms central nummeret.
Du kan også prøve at se under tips&tricks der har jeg skrevet en måde du kan indstille sms central på din iPhone
//Ulrik

jbruun

13. feb, 2008

Hej Ulrik

Ja, jeg har skam forsøgt mig med sms central nummeret.
Stadig umuligt at sende sms’er. Iflg diverse forums på nettet, er der rigtig mange der åbenbart har problemet.
Hvis der er andre ideer jeg kan prøve, er jeg frisk på det :)

Vh Jesper

jbruun

13. feb, 2008

Forresten har jeg hørt noget med at det ikke skulle være nødvendigt at cracke med turbosim mere? Kan det være rigtigt, og har det evt noget med 1.1.3 at gøre?

admin

13. feb, 2008

@jbruun
Nej du kan oplåse helt uden. Det er da værd at prøve.
Der er vist noget om at turbosim (det gamle i hvert fald) kan blive fyldt op med sms’er.
//Ulrik

polkapolka

13. feb, 2008

har min datter over there lige nu og vilgerne have at hun tager en iphone med hjem til mig hvad skal hun købe ? hvilken udgave skal hun spørge efter og hvor meget må den koste?hun ringer i morgen så hvis i ved noget viljeg gerne høre noget snart. jeg har tdc abbonement er det ok?

PTKQ2

15. feb, 2008

er der et sted hvor man kan komme og jailbreake min USA’s iPhone, kBH område???

iJohannes

15. feb, 2008

@PTKQ2

du kan NEMT gøre det selv, tjek bootloader 4.6 guide eller download Independence (mac)

Trolle

17. feb, 2008

Jeg sidder med et kææææmpe problem alle sammen!..
jeg har igennem installer downloadet “categorize”, jer der kender til programmet ved at man kan add/edit sine programmer i de forskellige mapper.. jeg slettede to programmer i en mappe og da den rebootede efterfølgende kunne jeg kun se docken men ingen programmer eller noget som helst.. det er et probleeem!..
jeg ville høre hvordan jeg kan komme manuelt ind i min iphone og slette categorize?? ville være en stor hjælp med et hurtigt svar.!

Hilsen Kaspar Trolle…

HJÆÆÆÆÆÆLP :(

macejner

19. feb, 2008

Jeg har en IPhone, der er opdateret fra 1.1.1 til 1.1.2. (3B48b). Jeg prøvede at opgradere til 1.1.3, men når jeg installerer Offical 1.1.3 upgrader, står der ” Firmware 1.1.2 is required to update to 1.1.3″

Min Installer er V2.63. Kunne ikke finde ud af at opgradere den og mit BSD subsystem er 2.1.

Hvad gør jeg… forkert…:-)

admin

19. feb, 2008

@macejner
Du skal ha opdateret din installer. Start med community sources. Derefter installer og til sidst skulle du kunne køre 1.1.3 official
//Ulrik

2m

19. feb, 2008

Jeg har opdateret en 1.1.2 til 1.1.3 via iTunes, derefter åbnet den med ZiPhone og telefon m.m. virker fint, men hvordan får jeg dansk tekst lagt ind. Når jeg tilføjer iphone.vildmedmac.install. placerer den sig i sources i Uncategorized og globen er låst – hvad kan jeg gøre ved det. Har prøvet at downgrade til 1.1.1, hvilket heller ikke lykkedes. Har nogen et godt råd.

superjunior

19. feb, 2008

@2m
Du har stavet forkert, evt. skrevet vildmeSmac.dk/install. Den virker upåklageligt her! Så kontroller lige om du har stavet HELT korrekt endnu engang.

2m

20. feb, 2008

Tak til superjunior, men så enkelt er det desværre ikke – jeg har stavet rigtig.
Andre,der har gode råd?
2m

8800-cj

23. feb, 2008

hvis nu jeg køber en iphone i USA og får den låst op kan den så bruges på et dansk simkort og hvilke teleselskaber kan jeg bruge

protoZ

23. feb, 2008

8800-cj

23. feb, 2008

takker ProtoZ:)

macejner

23. feb, 2008

Nu funker min Iphone med 1.13. Tak for hjælpen. Men den kan ikke vise hvem der ringer. Den viser nummeret, men det virker som om den ikke tjekke min interne telefonbog. Er der kommet et program til det?

Robert

25. feb, 2008

Hey…

Jeg er igang med at skifte min 8bg ud med en 16gb, og vil derfor sælge den “gamle” videre. Jeg har bare det problem, at jeg ikke ved hvordan jeg ændrer/sletter min iTunes account fra den nuværende iPhone. Er der nogen der kan hjælpe mig med det og der vil være nogle problemer.
Envidere vil jeg høre om der vil være nogle problemer med at aktivere min nye iPhone i iTunes?

Rob

Mafiona

25. feb, 2008

Hej alle, Min Wifi er røget en tur efter at telefonen har været åbnet pga. udskiftning af smadret skærm. Alt virker upåklageligt men den vil ikke gå på Wifi. ? Er der nogen derude der har oplevet det samme eller lignende ? Råb højt. …….

Experten

27. feb, 2008

Hej iphone freaks,
Jeg er i færd med at klargøre en model købt i USA.
Nu har jeg for 3. gang været igennem hele møllen, i øvrigt en super guide. Når jeg kommer til pkt. 3. Upgrade til 1.1.2. kommer denne fejl:
iphone kunne ikke opdateres, der opstod en ukendt fejl 1602.
Er der nogen, som har et forslag til at komme videre og hvorlangt skal jeg tilbage. Jeg har jo fået succesfuld opdatering efter gennemførelse af pkt. 2. Unlock

Hvornår i forløbet skal jeg i øvrigt skifte AT&T Sim ud med mit eget Sonofon Sim?

ban

28. feb, 2008

Hej Iphoners – Jeg er netop kommet hjem med et par Iphones fra USA i går, og jeg vil undersøge versionsnummer på firmware ved at taste *3001#12345# på telefonerne, og jeg får en errorcode i stedet for adgang til info.

Hvad skal jeg gøre for at fastslå versionen? Måske kan det være fordi, det er 1.1.4 OOB, hvis det er tilfældet skal jeg så vente lidt?

Benjamin Blixt

01. mar, 2008

HEy ban.

Jeg mener det er fordi at Ulrik har kommet til at taste forkert. I stedet for *3001#12345# skal du så skrive *3001#12345#*
, for det har jeg hørt skulle være det rigtige ;)

Tomaten

06. mar, 2008

Det er korrekt – du skal huske det sidste (*)

artLtx

12. mar, 2008

Kan man på nogen måde få rettigheder til at poste blogindlæg ligesom admin og protoZ? :)

Jens M

16. mar, 2008

hej

overvejer køb af iphone, og har funde flere steder som idirect, american shopper og brugt iphone, er der nogle som kender til dem?
og om i kender steder der er pålidelige og handle hos.

m.v.h. Jens

Benjamin Blixt

20. mar, 2008

Heyy

Skal man også bruge TurboSim sammen med sit simkort i iPhone version 1.1.4?

MVH. Benjamin…

protoZ

20. mar, 2008

@Benjamin
Prøv at læs lidt på siden inden du spørger…gider du?
Men nej, skal man ikke

hasasl

20. mar, 2008

Hey.. Jeg har en oob. 1.1.1.. Og jeg har holdt fast ved den da jeg tænkte at det var nemmest hvis man nu virkelig f…ede op og skulle få den op at køre igen.. Men nu når der er kommet softwareunlock er der så nogen grund til at holde fast i den?

Tænkte måske på at få en 16 GB..

artLtx

20. mar, 2008

#157: Er det en 8 GB du har nu?

Eftersom du har foretaget en jailbreak og en unlock er garantien på din iPhone i teorien jo pist væk.. Jeg kan ikke se noget galt i at upgrade til en 1.1.4, men vent hellere og se, hvad de virkelig kvalificerede skriver..

hasasl

20. mar, 2008

Har en 8 GB… da det originalt er en 1.1.1 burde den være nemmere at fixe nu når det endelig er.. Men jeg tror næppe at det er tilfældet mere.. Jeg ville bare vide om det er lige så nemt at fixe 1.1.3/1.1.4 oob nu når der også er software unlock til disse..

HeineF

23. mar, 2008

Hej Folkens.
Dejligt at se en side med så megen aktivitet. Jeg er dog én der har haft en kedelig oplevelse omkring apple iphone. Jeg blev den lykkelige ejer af 1 stk iphone for godt 3 måneder siden, og har været super glad for den. Men nu virker skidtet ikke mere. Touchsreen´en er simplenhen ude af drift. Det startede med bunden og har så arbejdet sig længere op af skærmen. Så nu er jeg i besiddelse af 1. stk ubrugelig mobiltelefon. Jeg har undersøgt på nettet og erfaret at dette bestemt ikke er noget endestående tilfælde, og at fænomenet er mere omfattende end som så. Det har faktisk allerede fået termen “the dead strip”. Det finske firma som har udviklet skærmen er godt klar over problemet, men apple mangler stadigvæk at udtale sig omkring problemet, men det siges at de hurtigt udskifter telefonen med en ny, eller låner én ud, i applestores i USA. Dette er dog et problem hvis man ikke befinder sig staterne!
Jeg har derfor tænkt mig at drage mog Tyskland for at forsøge at bytte skidtet dér, da jeg går ud fra at iphonen også indgår i apples world wide repair policy.
Jeg er dog godt klar over jeg ikke med 100% kan forlange én ny telefon, men håbet lever stadigvæk. Hvis ikke er mine iphone- dage nok talte, og må vende tilbage til min gamle mobil:(.

HeineF

karkar

26. mar, 2008

hej jeg har lige fundet denne blog, det er en god ide. Jeg har upgrade til en 1.1.4, jeg kunne tænke mig at få dansk keybord, er der nogen der kan hjælpe mig med det?
KarKar

protoZ

26. mar, 2008

Velkommen til Karkar
Jeg vil starte med at henvise dig til at begynde at læse på siden så
“Noob guide” og “tips og tricks”
Der finder du svar på dit spørgsmål.

Tobey

30. mar, 2008

Hej

Jeg klikker på linket til independence.
Jeg downloader det, men når jeg så vil starte programmet. Så starter det aldrig.
Jeg har en ibook G4 PPC, er det fordi det ikke virke til den Mac?
Nogen der kan hjælpe, skal virkelig bruge det, da jeg har fået iPhone.

MVH Tobias

Jensebasse

31. mar, 2008

@163:
Ifølge deres FAQ, så burde det virke med PPC. Prøv ellers iLibertyX, et andet program linket her fra siden. Det er også godt.!

Deres FAQ: http://code.google.com/p/independence/wiki/FAQ
iLibertyX: http://www.modmyifone.com/wiki/index.php/ILibertyX

-Jensebass’

majamittag

31. mar, 2008

Efter lidt søgning har jeg på denne side fundet linket til dansk tastatur, software til min nyligt jailbreaket Iphone.

Jeg kan dog ikke udføre første step i vejledningen: “Gå ind i installer og tilføj source: install.ifon.no”

Er der nogen som har oplevet det, at de ikke kan installere noget under source, eller er det blot mig der har lidt begrænset muligheder på min telefon.

Jensebasse

01. apr, 2008

165: du skal trykke Edit (oppe i højre hjørne) –> Add (oppe i venstre hjørne).. der kan du tilføje sources.. Se evt hvad ulrik har skrevet om installer: http://iphone.vildmedmac.dk/?page_id=334

Niclas.L

02. apr, 2008

Hej. er det muligt at få virus i sin iphone?? har mac og har hørt man ikke kan få virus på mac..Spørger kun fordi jeg efter 5 dage efter jeg har fået min iphone kom der pludselig en ORM kravlende hen over skærmen.. Kunne intet gøre og intet virkede.. dette fortsatte og jeg prøvede alt (tror jeg) ville ikke lige sætte den til min mac da jeg ikke var helt sikker på det med virus..Ormen fyldte mere og mere af skærmen men efter ca. 10 timer forsvandt den og telefoner virkede igen..Har så efterfølgende afinstalleret den den eneste app. som kom fra en untrustet. et batteri icon.. iconet e der dog stadig selvom den ikke er at finde i installer??.ormen kommer engang imellem igen men jeg har dog fundet ud af at jeg kan restarte iphone..anyway ville gerne høre om andre har haft lignende oplevelser og hvad de har gjort for at få den til at gå væk??

Jeppesen

03. apr, 2008

Er der noget nyt om en udgivelsesdato i europa/dk?

artLtx

03. apr, 2008

#167: Du er vel ikke kommet til at installere noget lignende dette?
http://appleiphoneschool.com/category/ants/

Jake60

03. apr, 2008

Hej alle

Jeg kom til at bytte om på det tip der handler om sms og det der handler om telefonsvarer.

Dette betyder at jeg ikke kan sende smser lige nu. Der står jo også at man ikke skal taste *5005*7672*xxxxxxxxxx# hvis ens sms funktion virker. Men detkom jeg til og nu kan jeg som nævnt ikke sende smser.

Nogen der kender til problemet og måske nogen der kender en løsning??

Jakob

Niclas.L

03. apr, 2008

hej arLtx
jo den er installeret men indeholder vel kun de små myrer..har du haft den installeret og så fået den dumme orm.. betyder jo intet med de myrer og kan jo bare uninstall. har lige fået den så jeg leger en del med den så prøver alt muligt..
må gerne skrive om du har haft lignende problemer med orm i ANTS,,..

Klaus

04. apr, 2008

Hej,

ny bruger – derfor dette muligvis lidt dumme spørgsmål.

iPhone nyligt imp. fra USA. Unlocked via Ziphone. Fungerede fint indtil 2/4, hvorefter alt gik dødt. Ny-unlocked via Ziphone. Meste virker, dog ikke synk. af kalender med Outlook. Fortæller at der opstod fejl ved genoverførsel af ID-numre til optegnelser. Kendes en løsning?

Klaus

artLtx

04. apr, 2008

#171: Jeg ved det sgu ikke.. Jeg har ikke selv en iPhone.. Jeg nørder bare meget rundt..

#172: Jeg ved ikke om synk. bør virke i DK. Hvis jeg var dig ville jeg foretage en Pwnage :)

protoZ

04. apr, 2008

@Klaus
Restore iphonen og brug Pwnage (mac) eller iliberty+ (win)
Jeg er ikke glad for ziphone

Dessen

05. apr, 2008

Hej Ulrik

lige kommet hjem fra New York, og selvf været i alle 3 Apple stores, den ville gi så hårdt på dig , at se deres nye bærbar

Kram og tak for en fed side, den kan jo alt

steenol

07. apr, 2008

Hjælp.
Kan ikke opnå forbindelse til min iPhone via iTunes på min ene PC
Får flg fejlmeddelelse:
Denne iPhone kan ikke bruges, fordi den nødvendige software ikke er installeret. Start installationsprogrammet til iTunes for at fjerne iTunes og installer derefter iTunes igen.

Har afinstalleret genstartet og installeret iTunes ingen uden held.
Har ingen problemer ved tilslutning til iTunes på andre PC’er.

Nogen ideer?? Kan det skyldes fejl i reg.databasen??

Niclas.L

07. apr, 2008

Hej..har lidt problemer med min EDGE.. har indtastet alle nødvendige tal og det virker da også fint, kan gå på nettet og modtager mails på den..
Mit problem er nu at jeg kan ikke selv slukke EDGE uden at sætte den i flytilstand.. selvom jeg går ind i indstillinger/generalt/netværk står der at EDGE-roaming er slået fra og jeg kan da heller ikke se at den søger netværk..
Selvom det ikke umiddelbars ser ud som om det er slået til får jeg mails som tikker ind..wi-fi er heller tilsluttet..
Ville vide om der er nogen mulighed for at slå det fra uden at sætte den i flytilstand???Har spørgsmål til, har købt min iphone i thailand og fik den åbnet og hvad der ellers skal gøres der.. har dog kun 1.1.3 update og ville høre om det er nemt at gå til at update den til 1.1.4?? har downloadet iliberty men umiddelbars syntes jeg det ser ud somom man skal restore..Betyder det at jeg skal installere alle programmer igen? alt andet ligger selvfølgelig på min mac men alle indstillinge tog mig lidt tid at få til at fungere..åber der er nogle der kan hjælpe..

Jens-Ole Nielsen

08. apr, 2008

Er der nogen der ved, om IPhone kan synkronisere to do listen i outlook?

Lars-65

09. apr, 2008

Hej, iPhone-eksperter

Min kone har haft iPhone siden jul, og har været virkelig glad for den. Men nu er der opstået et hidtil ukendt problem – i hvert fald ukendt for den Mac-entusiast, der låste den op: Man kan høre den ringe, men ellers kommer der ikke en lyd ud af telefonen – hverken i hovedtelefon eller højttaler.

Kan nogen hjælpe?

På forhånd tak

Vh/Lars

protoZ

09. apr, 2008

Lukker denne her side for kommentare.
Denne side er IKKE en spørgeside.
Denne side omhandler Ulrik og hvem han er. Spør om iPhone i RELEVANTE tråde eller prøv for at søge før I spørger tak.
Vi har også et forum som folk meget gerne må benytte sig af.
Thank you :)